fbpx
Skip to main content

See you for Belgian Air Force Days in 2026 !

Home

De luchtmacht hecht vanzelfsprekend groot belang aan betrouwbaar en degelijk materiaal voor alle medewerkers. Het is dan ook geen verrassing dat er ook beroep wordt gedaan op de Belgische kwaliteitswaren van Safety Jogger. En laat Safety Jogger dan ook nog eens een leuke collectie klassieke toestellen beheren!

Stijn De Jaeghere zal één van deze toestellen in de lucht voorstellen, een T-6 Texan. Tijdens deze sierlijke voorstelling zal u de uitstekende handelbaarheid van de T-6 goed kunnen bewonderen. Het toestel had de bijnaam ‘pilotmaker’ allerminst gestolen. Het was één van de belangrijkste opleidingstoestellen van geallieerde piloten tijdens de Tweede Wereldoorlog en het deed nadien dienst bij talrijke luchtmachten, waaronder ook in België. De prachtige T-6 van Stijn won in 2011 te Oshkosh, ’s werelds grootste airshow, de prijs voor de beste restauratie. Let ook goed op het kenmerkende snerpende geluid, dat wordt veroorzaakt door de propellertips die de snelheid van het geluid overschrijden.

In zijn professionele leven baat Stijn een toonaangevend thuisverplegingsbedrijf uit. Vandaar staat in de airshow-wereld bekend als de Flying Nurse.
Mis de demonstratie van deze prachtige klassieker niet, waarop vele jonge luchtmachtpiloten in het verleden hun eerste vliegervaring opdeden. Bezoek de Belgian Air Force Days 2023 op 9 & 10 september te Kleine-Brogel voor deze en talloze andere topacts uit binnen- en buitenland. Join the new generation!

  • Hits: 3510

Jobs bij Defensie

Defensie rekruteert - met jaarlijks honderden vacatures is Defensie één van de grootste werkgevers van het land!
Check it out via deze website
of via telefoonnr 0800 33348

Contact

Voor algemene informatie en vragen kan u terecht via de contactpagina of email: 
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. 

Tel:(+32) 02 44 33298

Dates

2026 Airshow

Taalkeuze:

supported by Bert B.
Kleine-Brogel Air Base

to top
Hosted by Combell