fbpx
Skip to main content

See you for Belgian Air Force Days in 2026 !

Home

Een stevige brok nostalgie vervolledigt het programma van de Belgian Air Force Days 2023! We kennen allemaal het huidige team van de Red Devils op Marchetti SF260, maar dé hoogdagen van het demonstratieteam van de Belgische luchtmacht liggen een stuk verder, ten tijde van de Fouga Magister. De Red Devils traden toen in heel West-Europa op met hun knalrode Fouga’s.

Tijdens de Belgian Air Force Days zal de Franse Patrouille Tranchant deze periode terug tot leven wekken met vier kleurrijke Fouga’s die in nauwe formatie een dynamische show zullen brengen. De kleuren van deze Fouga’s, in combinatie met het opvallende uiterlijk van dit toestel met de prachtige vlinderstaart, zullen vast en zeker uw aandacht trekken. De ervaren piloten, waarvan één zelfs bij de Patrouille de France op Fouga Magister vloog, zullen u verbluffen met talloze loopings en rolls in precieze formatie. De sierlijke bewegingen worden bovendien geaccentueerd met kleurrijke rook in de kleuren van de Groupe Tranchant, een onderneming die casino’s uitbaat in Frankrijk en Zwitserland. Het team werd opgericht in 2004 en is gestationeerd te Rennes in het westen van Frankrijk door de huidige teamleader Hugues Duval.

Opgelet, dit prachtige team zal enkel op zaterdag 9 september vliegen, maar is natuurlijk zoveel meer te beleven tijdens de Belgian Air Force Days op 9 & 10 september te Kleine-Brogel. Join the new generation!

  • Hits: 11299

Jobs bij Defensie

Defensie rekruteert - met jaarlijks honderden vacatures is Defensie één van de grootste werkgevers van het land!
Check it out via deze website
of via telefoonnr 0800 33348

Contact

Voor algemene informatie en vragen kan u terecht via de contactpagina of email: 
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. 

Tel:(+32) 02 44 33298

Dates

2026 Airshow

Taalkeuze:

supported by Bert B.
Kleine-Brogel Air Base

to top
Hosted by Combell