fbpx

9 & 10 SEPTEMBER 2023 - Kleine-Brogel Air Base

The Belgian future, today

Een show gewijd aan de ‘new generation’ is niet compleet zonder het toekomstige paradepaardje van de Belgische luchtmacht. Die luchtmacht is voortdurend op zoek naar nieuwe gekwalificeerde mensen. Als inclusieve werkgever draagt de luchtmacht gelijke kansen hoog in het vaandel, de volgende demonstratie heeft dankzij de piloot nog wat extra glans.

Lees meer …The Belgian future, today

Honouring the past

Luchtvaart is niet zomaar een job, het is een passie. Geen wonder dus dat velen er ook in hun vrije tijd vol overgave mee bezig zijn! Dat geldt vast en zeker ook voor de vrijwilligers van de Nederlandse Koninklijke Luchtmacht Historische Vlucht, die twee van hun pronkstukken zullen presenteren tijdens de Belgian Air Force Days.

Lees meer …Honouring the past

Patrouille de France

Luchtmachtoperaties zijn vaak complex, en alles dient vanzelfsprekend gesmeerd verlopen. Dit is misschien nog crucialer wanneer de trots van de natie op de schouders rust. Om een zo positief mogelijk imago over te brengen, is een doorgedreven professionalisme en samenwerking noodzakelijk.

Lees meer …Patrouille de France

Swedish Air Force Historic Flight

Wie luchtvaart zegt, zegt innovatie, en de volgende twee toestellen zijn twee perfecte voorbeelden van gevechtsvliegtuigen die hun tijd ver vooruit waren en jongeren jaren geleden deden dromen van een carrière bij de luchtmacht. Beide toestellen komen uit Zweden, een land met een lange traditie in het bouwen van toestellen voor de eigen luchtmacht, voornamelijk bij fabrikant Saab, en misschien verrassend, opmerkelijk vernieuwende gevechtsvliegtuigen voor hun tijd.

Lees meer …Swedish Air Force Historic Flight

Jobs bij Defensie

Defensie rekruteert - met jaarlijks honderden vacatures is Defensie één van de grootste werkgevers van het land!
Check it out via deze website
of via telefoonnr 0800 33348

Contact

Voor algemene informatie en vragen kan u terecht via de contactpagina of email: 
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. 

Dates

Vr 8 Sep: Spottersday!
Za 9 Sep: Airshow
Zo 10 Sep: Airshow

Taalkeuze:

to top
Hosted by Combell